Ofițer Punte - Deck Officer

Această pagină detaliază costurile programului Româno-Britanic de Ofițer Punte și prezintă modalitățile în care puteți beneficia de suport financiar în România și în Anglia pe timpul studiilor:

 

1. Cât mă costă primul an de studii în România?

 

Te sprijinim și devenim parteneri co-interesați în același timp! Astfel, pentrui primul an de studii, Colegiul Nautic Român îți percepe două taxe a câte 2000 de euro fiecare, astfel:

      → prima taxă de 2000 de euro o poți achita în tranșe, pe durata primului an de studii în colegiul nostru.

      → a doua taxă de 2000 de euro o vei achita abia după voiajele de practică.

 

Astfel, devenim parteneri co-interesați: nu putem pretinde a 2-a taxă de studii dacă nu îți asigurăm voiajele de practică!

 

Taxa primului an de studii acoperă întregul efort pe care îl facem pentru asigurarea conformității cu standardul englez: instruirea/selecția/acreditarea instructorilor, asigurarea bazei materiale conform cerințelor partenerilor englezi, uniforma, manualele, instruirea pe simulator, activitățile extracurriculare și aranjamentele pentru executarea voiajelor de practică, manuale, publicații nautice și filme de instruire acreditate, vizitele de audit din partea Autorității Navale a Angliei și prezența periodică obligatorie a experților britanici.

 

În plus, îți oferim sprijin financiar prin produsul ”Gaudeamus Nautic” creat în parteneriat cu Banca Transilvania, click aici

 

2. Cât mă costă al doilea an de studii în Anglia?

 

Al doilea an de studii în South Tyneside College (STC) nu te costă nimic. Nu trebuie decât să aplici pentru programul de sprijin financiar (click aici). Documentația pe care colegiul englez ți-o pune la dispoziție te ajută să obții banii necesari școlarizării și cazării (care include și 3 mese pe zi) pe timpul celor 10 luni cât durează cursurile celui de-al doilea an.

 

Suma folosită o vei returna în rate lunare după ce vei semna primul contract de angajare ca ofițer 3. În felul acesta, Colegiul englez devine partenerul tău, interesat să își recupereze sumele folosite din fondurile alocate pentru educația ta !

 

În acest moment studiile teoretice sunt acoperite cu succes. Urmează 15 luni de practica îmbarcată, care înseamnă 3 voiaje a cca. 5 luni fiecare.

 

3. Cât mă costă efectuarea voiajelor de practică?

 

Voiajele de practică nu te costă nimic. Din contră, îți garantăm o diurnă lunară între 400 și 800 de euro, funcție de tipul navei, care îți vor aduce un venit de 6000 - 10000 de euro din care îți poți susține restul activităților de pregătire până la obținerea diplomei universitare și a brevetului: plata restului de taxa pentru anul I în Colegiul Nautic Român, plata taxei pentru perioada de 4 săptămâni de pregătire finală intensivă în colegiul englez (cca 5000 de euro, care include și taxele de susținere a examenelor în fața Autorității navale a Marii Britanii, depunerea aplicațiilor pentru angajare, etc.).

 

Remarcă importantă: Prin faptul că vei plăti doar 2000 de euro pentru primul an, restul de 2000 urmând să îi achiți abia după efectuarea voiajelor de practică,  determină Colegiul Nautic Român să devină partenerul tău, interesat să își recupereze taxa doar dacă îți asigură la timp voiajele de practică!

 

Este important să vezi cu ochii tăi! Înainte de a lua vreo hotărâre, vino la sediul nostru din Constanța (str. Dezrobirii nr. 90A) pentru a te edifica, te așteptăm cu plăcere. 

 

      → trimite întrebările tale la office@nauticalcollege.org

      → sună la 0040 7 5353 5353 pentru detalii

      → aplică online la programul Ofițer Punte aici

 


 

Download the English version of this page here