Programe universitare Britanice in România

By
05/12/2015

CEL MAI VECHI COLEGIU NAVAL DIN MAREA BRITANIE ȘI-A DESCHIS PORTILE ÎN ROMÂNIA!

 

Pe 3 Octombrie 2016 a demarat la Constanța primul program universitar britanic de marină oferit de South Tyneside College, cel mai vechi colegiu naval al Angliei, înființat în anul 1861!

 

Dacă te înscrii până pe 3 octombrie 2016 beneficiezi de următoarele avantaje:

 

  1. Primul an de studii îl faci în România, în cadrul Colegiului Nautic Român din Constanța, care din acest an funcționează ca extensie a colegiului Britanic.
  2. Al doilea an de studii il faci in Anglia, in colegiul britanic.
  3. Taxa primului an de studii este de doar 2000 de euro, pe care ii poti plati in 2 sau mai multe transe pe parcursul anului.
  4. South Tyneside College iti finanteaza anul al doilea de studii din Anglia, beneficiind de 9000 de llire care iti acopera taxa de studii, cazarea si masa! Vei returna acesti bani in rate lunare abia dupa ce te angajezi cu un salariu de peste 23000 de lire pe an!
  5. Cele doua colegii iti garanteaza 12 luni de voiaje de practica, din care vei castiga minimum 6000 de euro!

 

Dupa un an intensiv in Romania, un an intensiv in Anglia si un an de practica platita la bordul navei primesti o diploma universitara Higher National Diploma si brevetul Britanic de ofiter! Primul salariu de ofiter berevetat este de 2500 de euro/lună.

 

Cursurile se predau integral in limba engleză, după manualele South Tyneside College. Ți se garantează seriozitate britanică și acces sigur la o carieră bănoasă in shipping-ul mondial!

 

Află totul despre programul Higher National Diploma - Nautical Science ... AICI

 

Află totul despre programul Higher National Diploma - Marine Engineering ... AICI

 

Sună direct la 07 5353 5353 si afla toate detaliile !